Egyéni irodalomterápiás konzultáció

r /> r />
A kép illusztráció

Elakadtál, és nem tudod, merre tovább? Van egy kérdés az életedben, amihez folyton vissza-visszatérsz? Döntést kellene hoznod valamiben, és fogalmad sincs, mit lépj? Bizonytalanná vált körülötted minden? Párkapcsolati, családi vagy éppen karrier gondokkal küzdesz?

Szeretnéd átbeszélni valakivel ezeket a kérdéseket, aki megtartó figyelemmel hallgat, és reflektál a szituációra? Szeretnéd mindehhez az irodalom gyógyító erejét segítségül hívni?

Akkor keress bizalommal egy irodalomterápiás konzultáció céljából! Személyesen is tudunk találkozni, de ha neked könnyebb a saját otthonodban megnyílni, vagy éppen messze vagyunk egymástól földrajzilag, akkor online formában is tudunk kapcsolódni.

Hány alkalommal fogunk beszélgetni?

Az egyéni irodalomterápiás konzultáció már egy alkalommal is kerek egész élményt nyújt neked, aminek során eljutunk A-ból B-be. Sok esetben már egy alkalom olyan felismerésekhez juttatja a hozzám fordulókat, ami segít nekik a továbbiakban. Ám, ha úgy érzed, neked ennél többre lenne szükséged, akkor egyéni igényeidre szabva lehetőség van közösen belevágni egy hosszabb folyamatba is.

Hol fogunk találkozni?

Online és személyesen is tudunk beszélgetni. Ha a személyes opciót választod, Budapest egy jól megközelíthető, hangulatos, bizalmi légkört biztosító helyszínén találkozunk. A részleteket emailben küldöm el.

Milyen szöveggel fogunk dolgozni?

Három lehetőség közül választhatsz:

  • “A segítő szöveg” opció

    Ebben az esetben egy kérdést, dilemmát hozol, ami foglalkoztat, én pedig választok neked egy szöveget, ami a vezérfonalunk lesz a beszélgetéshez. Előzetesen felteszek neked néhány kérdést e-mailben, ami alapján kiválasztom a szöveget. Ez az opciót abban az esetben ajánlom, ha nagyon konkrét kérdéseid vannak, amiken szeretnél dolgozni, és kíváncsi vagy, mire jutunk egy irodalmi alkotás vezetésével. Illetve, ha szereted a meglepetéseket. :)

  • “A szöveg, amivel dolgom van” opció

    Van egy szöveg, történet az életedben, ami nagy kedvenced, és biztos vagy benne, hogy fontos üzenete van a számodra? Vagy találkoztál egy szöveggel, ami megfogott, felkavart, elindított benned érzéseket, gondolatokat? Szuper! Hozd el a konzultációra, és átbeszéljük, helyre tesszük az érzéseidet, gondolataidat vele kapcsolatban. Mivel a szemléletem szerint minden lehet szöveg, így akár egy filmről vagy sorozatról is tudunk beszélgetni.

  • “Az én szövegem” opció

    Szoktál írni verseket, novellákat, történeteket, vagy kategorizálhatatlan műfajú saját műveket? Úgy érzed, írásban tudod a legjobban kifejezni magad? Nagyon jó, akkor dolgozzunk a te szövegeiddel, nézzük meg, mit mutatnak meg rólad a saját műveid! Az a tapasztalat, hogy néha olyasmiket mutat meg rólunk a saját írásunk, amiről nem is tudtuk, hogy ott van benne - bennünk.

Mennyibe kerül?

Egy hatvan perces konzultáció 8000 forintba kerül.

Hogyan tudok jelentkezni?

Jelenleg nem fogadok új érdeklődőket. Kérlek, figyeld a honlapomat és egyéb közösségi médiás oldalamait, ahol jelzem majd, ha újra lesz lehetőség jelentkezni hozzám!

“Igazán hasznos volt a konzultáció. Mivel korábban még sose vettem részt irodalomterápián, így kíváncsian vártam, mi is fog történni. Ugyan voltak témáim (amik jelen vannak most az életemben), de meghagytam az esélyét, hogy a megfelelő téma kerüljön előtérbe. Így is történt. A felolvasott szöveg elindított bennem egy gondolatmenetet, amiért igazán hálás vagyok. Ha nem ebben a szövegkörnyezetben hangzik el, akkor biztos más gondolatok fogalmazódnak meg bennem."

- Orsi -