A Witcher pszichológiája workshop - Yennefer és Geralt

Folytatjuk a Witcher világának körüljárását, pszichológiai szempontból. Ezúttal párkapcsolati kérdésekről fogunk beszélgetni, Yennefer és Geralt kapcsolatán keresztül. Novemberben is ez volt a téma, ám nem értünk a végére. (De nyugodtan jöhetsz akkor is, ha a novemberin nem vettél részt.)

Mi alapján?
Az est elsősorban Andrzej Sapkowski regényeire épít. Természetesen előfordulhatnak és megengedettek utalások a többi feldolgozásra is (sorozat, számítógépes játék, képregény stb.), ám elsődleges alapanyagunk a könyvek lesznek. A kötetek elolvasása azonban NEM feltétele az eseményen való részvételnek.

Kinek szól a program?
Bárkinek, akit érdekel a téma. Akkor is részt vehetsz az eseményen, ha nem olvastad az összes kötetet, és persze akkor is, ha mindent olvastál és láttál, ami Sapkowski világához köthető.

Hogy zajlik?
A program NEM előadás, hanem workshop, ami azt jelenti, hogy interaktív gyakorlatok és közös beszélgetés segítségével járjuk körbe a felmerülő kérdéseket. A folyamat során nemcsak a történetet ismerjük meg közelebbről, hanem a résztvevők lehetőséget kapnak rá, hogy reflektáljanak saját működési módjaikra, mélyítsék saját önismeretüket is.

Jöhetek akkor is, ha nem voltam a korábbi alkalmakon?
Persze! Az alkalmakat úgy építem fel, hogy az is tudja élvezni őket, aki most jön először, de az is, aki már részt vett korábbi esteken.

Mennyibe kerül és hogyan tudok jegyet venni?
Jegy ára: 3.000 forint
(Banki átutalással fizetendő. Utalási részletek a regisztráció után érkeznek.)

Regisztráció:
https://forms.gle/3qSnd7si7vMbsNEWA

Szeretettel várlak,
Rudolf Panka, irodalomterapeuta