Belső iránytű – 7 alkalmas zárt irodalomterápiás csoport

FIGYELEM:
A november 11-től életbe lépő kijárási korlátozások értelmében a csoport a második alkalomtól online csoporttá alakul. Az első alkalom nyitott, így megteheted, hogy csak a második alkalomtól csatlakozol, az online folyamatra. Jelezd, ha így jelentkeznél!

*

Szeretettel várlak a Belső iránytű - találd meg és használd! 7 alkalmas zárt irodalomterápiás csoporton!

Az irodalomterápiás foglalkozásokon válogatott irodalmi szövegek segítenek abban, hogy kapcsolódj a csoport többi tagjához, a szövegekhez és persze önmagadhoz. A művek kiindulópontot jelentenek a beszélgetéshez, a fókusz a résztvevők által hozott témákon van.

Mi a csoport fő célja, témája?

A belső iránytűd megtalálása, behangolása és használata minél több szituációban. Ennek érdekében minden alkalommal egy-egy nagy élettémát járunk körbe.

Tervezett témák:

0. Nyílt alkalom, célok meghatározása

1. Ki vagyok én?

2. Közösségeim I. - család

3. Közösségeim II. - szociális háló, barátok, kollégák

4. Párkapcsolat, szerelem

5. Munka, karrier, célok, hivatás

6. Hiteles én megélése, önbecsülés, összegzés*

Milyen irodalmi művekkel fogunk dolgozni?

Ahhoz, hogy a foglalkozásokon minél jobban meg tudjon valósulni az itt-és-most fókuszáltság, nem árulom el a pontos műveket, ám betekintésnek ízelítő, hogy milyen jellegű szerzőkre számíthattok: Fodor Ákos, Szabó T. Anna, Grecsó Krisztián, Dragomán György, Tóth Krisztina, Erdős Virág*

Időpontok:

7 egymást követő kedd

november 10., 17., 24., december 1., 8., 15., 22. (az utolsó alkalom időpontja a karácsonyi hét miatt megbeszélés kérdése)

Az első alkalom nyílt, utána eldöntheted, hogy csatlakozol-e az egész folyamatra. Ha nem, természetesen csak az első alkalom díját kell kifizetned.

Időtartam:
18:00-20:00 óra

Helyszín:

  1. alkalom: Élet-terem, Budapest, 1136, Balzac utca. 39.
  2. alkalomtól: online, Zoom

Részvételi díj: 21.000 Ft
Két részletben fizetendő. Ha jössz az egész folyamatra, akkor az első alkalommal is fizetheted az 50%-ot (10500 forint, vagy első alkalommal 3000 forintot, és ha utána döntesz úgy, hogy jössz tovább, akkor a második alkalommal a további 7500-at. A második 50%-ot november 30-ig tudod befizetni.)

Kezdvezmény: teljes összeg előreutalása vagy első alkalommal készpénzben fizetés esetén a részvételi díj 18.000 forint.

Regisztráció itt.

Csoportvezető: Rudolf Panka, irodalomterapeuta

*Tájékoztató jellegű információk, a változtatás jogát fenntartom.